Lehetőségekben bővelkedő, dinamikus és változatos munkakörnyezetet ajánlunk. Kollégáink döntő többsége megelégedést nyújtó munkahelynek tartja vállalatunkat.

Fejlődési lehetőségek

Nagyon fontosnak tartjuk és sok energiát is fektetünk munkatársaink készségeinek fejlesztésébe, teljesítményük növelésébe, új ötletekkel való ösztönzésükbe. Elkötelezettek vagyunk motiválásuk iránt, hiszen ezáltal egy eredményesebb és kellemesebb környezetet tudunk kialakítani mindannyiunk számára.

Mindezek mellett úgy gondoljuk, hogy mindenki képes saját maga is kijelölni fejlődési útját. Ezért elvárjuk, hogy mint leendő munkatárs, te is fel tudd mérni erősségeidet és fejlesztendő területeidet, illetve rendszeresen kérd ki a többiek véleményét is. Szükségesnek tartjuk, hogy a folyamatos tanulás iránti igény és a tudás tökéletesítése személyiséged szerves részévé váljon, és mindig keresd az új ötleteket, elsajátítandó új készségeket és feladatokat.

A vezetők kulcsszerepet töltenek be ebben a folyamatban. Pontosan felmérik az egyéni képességeket, és nagy hangsúlyt helyeznek a karriertervezésre. Jól meg kell érteniük munkatársaik magatartását és motivációit. Kihívásokat kell teremteniük új célok kitűzésével, bátorítaniuk kell a kockázatvállalást, illetve támogatást kell nyújtaniuk, ha a dolgok nem a várakozásnak megfelelően alakulnak.

Karrierlehetőségek

Tudjuk, hogy a legtehetségesebb munkatársaink megtartásához szükség van a szakmai fejlődésüket elősegítő, nagyszabású feladatokra. Ennek köszönhetően munkájuk a lehető legjobb hatással lesz vállalatunkra is.

A fenti célt egy tényleges párbeszéden keresztül érjük el. Munkatársaink elvárásainak és ambícióinak feltárása is segít bennünket abban, hogy személyre szabottan határozzuk meg  feladataikat.

A karriert érintő beszélgetések szerepe is fontos. Ezen beszélgetések során vezetőink átgondolják a karrierjük szempontjából fontos kérdéseket, és nyíltan, őszintén megvitatják azokat felettesükkel.

A párbeszédből származó előnyök kölcsönösek. A karriertervezésnek köszönhetően lehetőségünk van arra, hogy vezetőink elképzeléseivel összevessük fejlesztési terveinket, pontosabbá, megbízhatóbbá és következetesebbé tegyük azokat közös céljaink elérése érdekében.

Nyitott pozícióink az alábbi oldalon megtekinthetőek:

bat-careers.com

 Új ablakban nyílik meg

 

Ajánlataink:

Gyakornoki program
Friss diplomásoknak
Tapasztalattal rendelkezőknek
Értékesítési képviselőknek


Kapcsolódó tartalom


Utolsó frissítés időpontja: 23/07/2013 11:38:53 GMT