Hozzáférhetőség

 

A British American Tobacco-nál elkötelezettek vagyunk, hogy weboldalunk a lehető legszélesebb közönség számára elérhető legyen függetlenül a rendelkezésre álló technológiától.

Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk a lehető legnagyobb mértékben alkalmazzuk a rendelkezésre álló sztenderdeket és iránymutatásokat és folyamatosan azon vagyunk, hogy weboldalunk használhatóságát és hozzáférhetőségét javítsuk.

Célunk, hogy megfeleljünk a World Wide Web Konzorcium  (W3C) által felállított Web Akadálymentesítési Útmutató 2.0 szerinti AA szintnek. Az útmutató iránymutatást ad, hogy miként lehet webes tartalmat még inkább elérhetővé tenni fogyatékkal élők számára. Az útmutatónak történő megfelelés azonban nem csak azt jelenti, hogy a tartalmak kizárólag a fogyatékkal élők számára válnak elérhetőbbé, hanem egyúttal az egész web felhasználóbarátabbá tételét is elősegíti.

A weboldal által használt programkód megfelel a W3C XHTML-re vonatkozó sztenderdjének valamint a CSS-nek (Cascading Style Sheets) is. Az oldal helyesn és állandóan jelenik meg a valamennyi jelenleg használt böngészőkben és az XHTML/CSS szabványoknak történő megfelelés következtében valamennyi a jövőben használt böngésző is képes lesz megfelelően megjeleníteni az oldalt.

A weboldalunk úgy lett megalkotva, hogy működőképes legyen függetlenül a böngésző által támogatott szkriptnyelvtől. A „Befektetőinknek” című szekció bizonyos aloldalain néhány olyan funkciót is kínálunk, amelyek nem teljesen feleltethetőek meg a sztenderdnek, de dolgozunk ennek megváltoztatásán.

Bizonyos funkciók, mint az oldal elrendezés relatív méretezése, a magas kontrasztú beállítási lehetőségek, valamint azon linkek, amelyek a menü átugrásával gyorsabb elérést biztosítanak a tartalomhoz, mind azt a célt szolgálják, hogy oldalunkhoz történő hozzáférés javuljon.

Ragaszkodunk a széles hozzáférhetőséget és használhatóságot biztosító sztenderdek alkalmazásához, azonban ezt a weboldal valamennyi területén nem lehetséges megvalósítani, különösképp azon területeken nem, amelyekre vonatkozóan iránymutatások folyamatosan változnak.

Folyamatosan felülvizsgáljuk megoldásainkat, hogy lépést tartsunk a hozzáférhetőségi iránymutatásokkal és sztenderdekkel. Célunk, hogy weboldalunk valamennyi területe képes legyen egyazon szintű korlátlan hozzáférhetőség biztosítására.

Amennyiben bármiféle nehézséget észlel honlapunkkal kapcsolatban kérem, jelezze számunkra emailben.

max
large
medium
small
mobile