Kapcsolatfelvétel

 

Cím
BAT Pécsi Dohánygyár Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 49-51. 3. em

tel.  +36-1/457-1400
fax. +36-1/457-1490


Keressen oldalunkon

Mielőtt kapcsolatba lép velünk próbálja ki az oldalon található keresőt vagy használja az oldal térképet, hogy többet megtudjon rólunk. Amennyiben nem találja azt az információt, amelyre szüksége van, kérem az alábbiakban foglaltaknak megfelelően lépjen velünk kapcsolatba,

Kérdések más országokban zajló műveletekről

Amennyiben más országban zajló műveletekről vagy piacról érdeklődik, kérem lépjen kapcsolatba helyi csapatunkkal. Látogassa meg a „Címtár” oldalt az adott ország elérhetőségei érdekében.

Az országos weboldalak jó forrásai az adott országokban zajló tevékenységről és egyúttal ország specifikus elérhetőségeket is tartalmaznak. A Vállalatcsoport weboldaláról közvetlenül elérheti valamennyi országos honlapot.

Karrier a BAT-nál

Látogassa meg a careers weboldalt, a British American Tobacco-nál rendelkezésre álló karrierlehetőségekért és jelentkezzen állásokra.

Befektetők

Befektetői kérdések esetén kérem, látogasson el a Kapcsolat oldalra.

Media

Befektetői kérdések esetén kérem, látogasson el a Média oldalra.

Fogyasztók

Ha Ön vásárolt termékeinkből és kérdése vagy hozzászólása lenne, kérem lépjen velünk kapcsolatba a csomagoláson lévő címen keresztül.

Egyéb kérdések

Egyéb kérdések esetén kérem, használja a biztonságos kérdések formulát Opens new window. Mielőtt ennek nekikezd, kérem olvassa el a Felhasználási feltételeket, ami magában foglalja az Online Adatvédelmi Nyilatkozatot is és egyúttal magyarázatot nyújt arra, hogy hogyan kezeljük az Öntől származó információkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen honlap célja, hogy információt osszon meg a vállalatról és az ügyeinkről. Nem célunk a márkáink, a reklámozása, promótálása és a vásárlásra ösztönzés, ugyancsak nem célunk e weboldalt arra használni, hogy kapcsolatot gyűjtsünk potencionális üzleti partnerekhez illetve beszállítókhoz. Így nem áll módunkban válaszolni az ilyen megkeresésekre.

max
large
medium
small
mobile