Vezetőség

Bár sokakban él az a sztereotípia, hogy a dohányipar nagyon férfi uralta iparág, azonban hazai szervezetünk mindig is büszke volt arra, hogy a vezetőségünkben egyenlő arányban találhatóak meg mindkét nem képviselői. A következőkben megismerkedhetnek vezetőségünk tagjaival.

Orosz Zoltán

1992-ben csatlakoztam a vállalathoz Area Managerként. 2008-ban hagytam el Magyarországot és 2016-os visszatérésemig különböző szerepkörökben próbáltam ki magam a londoni központban, Svájcban illetve a Közel-Keleten. 2016 óta vagyok a magyar szervezet ügyvezetője.

Bercsényi Melinda

2012 óta csatlakoztam a vállalthoz, majd két évvel később már a BAT magyarországi piacának pénzügyeiért voltam felelős. 2015 óta vagyok a BAT Közép-Európai klaszterének pénzügyi menedzsere

Drahota-Szabó József

21 éve dolgozom a BAT-nál. Kereskedelmi képviselőként kezdtem, majd területi vezetői és régió vezetői pozícióban dolgoztam. Karrierem során több alkalommal kaptam lehetőséget arra, hogy projectvezetői, tréningfejlesztési és HR-vezetői feladatkörben is kipróbáljam magam. Jelenleg a területi képviselők munkáját irányítom az egész országban.

Fogarasy Balázs

2011-ben HR-gyakornokként csatlakoztam a céghez. Közel három éven át HR Controllinggal, kompenzációval, juttatásokkal, és a HR Adminisztrációs csapat vezetésével foglalkoztam. Ezt követően lettem a magyar piacért felelős HR Manager

dr. Gábor Zoltán

2012 júliusában csatlakoztam a BAT-hoz CORA menedzserként. Feladataim közé tartozik a kormányzati és vállalati kapcsolattartás és a kommunikáció. Mielőtt a vállalathoz kerültem 2007 és 2011 között diplomataként láttam el feladataim Washington D.C.-ben a magyar nagykövetségen és több nemzetközi szervezetben is képviseltem hazámat.

Valaszkay Györgyi

2011-ben a Mid-Career Talent program keretében kerültem a BAT-hoz. Ezt követően Premium Brand Executive-ként folytattam pályafutásomat a vállalatnál, majd 2012 őszén Brand manageri pozícióba kerültem. 2014-től két évig Trade Marketing managerként dolgoztam, majd 2016 óta Senior Brand menedzserként segítem a BAT munkáját.

Zólyomi Zsuzsanna

2011-en csatlakoztam a BAT-hoz Trade Marketing Executive-ként, majd 2013-tól Brand Executive-ként folytattam pályafutásomat a cégnél. 2015-ben OTP Brand menedzseri pozícióba kerültem, majd 2016 óta Trade Trade Marketing Project Managerként vagyok felelős a hazai piacért.

max
large
medium
small
mobile