A dohányzás

A British American Tobacco vállalatcsoportnál tisztában vagyunk azzal, hogy a dohányzás kockázatokkal jár.

Szilárdan hisszük, hogy a dohányzás csak olyan felnőtteknek való, akik tisztában vannak a dohányzás kockázataival. Célunk, hogy minőségi dohánytermékeket kínáljunk azoknak a felnőtteknek, akik kockázatok ellenére is a dohányzás mellett döntenek.

A dohányzással összefüggésbe hozott egészségügyi kockázatokat ún. epidemiológiai (nagy mintán végzett statisztikai) vizsgálatokkal határozzák meg. Ezek a vizsgálatok azt mutatják, hogy bizonyos betegségek jelentősen magasabb arányban fordulnak elő a dohányzók körében, mint a nemdohányzóknál. A kockázatok annál jelentősebbek, minél korábban kezd valaki dohányozni, régebb óta dohányzik, vagy többet gyújt rá naponta. A kutatások azt is mutatják, hogy a dohányzással kapcsolatos kockázatok elkerülésének egyetlen módja a dohányzás mellőzése, és a kockázatok csökkentésére a legjobb megoldás a leszokás

Tisztában vagyunk azzal, hogy dohányipar társadalmi megítélése sokat változott az elmúlt évtizedekben így felelős vállalatként ez alapvető kötelességünknek érezzük célunk, hogy a dohányzás kockázatait objektíven bemutassuk.

max
large
medium
small
mobile