Rólunk

Globális vállalatként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, ezért elkötelezettek vagyunk, hogy a hagyományainkra építve vezessük a dohányipar átalakulását.

A British American Tobacco a világ egyik vezető dohányipari vállalatcsoportja. A történetünk 1902-ben kezdődött, a több mint 110 év során pedig sikeresen helytálltunk a változások közepette. Ma már 55 000 BAT munkavállaló dolgozik azon, hogy több mint 200 piacon szolgáljuk ki a fogyasztókat.


Az elmúlt évszázad sikereinek alapja a dohány volt. Számos világhírű márkánkkal találkozhatott már, mint például a Dunhill, a Pall Mall, a Lucky Strike vagy a Rothmans. Egészségre bizonyítottan káros hatásai ellenére emberek milliói döntenek úgy, hogy mégis dohányoznak. A felnőtt fogyasztók számára kiváló minőségű termékeket szeretnénk kínálni, de mindezt felelősségteljes keretek között.


A dohánytermékek az örökségünk, de ez nem jelenti azt, hogy ennek kell a jövőnket is meghatároznia. Mi a BAT-nál mindennap azon dolgozunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek a dohányzás megfelelő alternatíváiként szolgálnak.


Nagy változások zajlanak éppen a világban, és ez fokozottan érvényes az iparágunkra. Határozott célunk, hogy úttörők legyünk a dohányipar átalakításában, ezért 2012 óta ez áll vállalati stratégiánk középpontjában.


A technológiai és a társadalmi változások lehetőséget adnak, hogy közelebb kerüljünk ahhoz a célunkhoz, hogy kevésbé káros alternatívákat tegyünk elérhetővé a fogyasztóink számára. Az Iparágunk menüpont alatt többet is megtudhat a stratégiánkról.

 
Transforming Tobacco

Mit jelent a dohányipar átalakítása? Tudjon meg róla többet.

max
large
medium
small
mobile