Rólunk

Globális vállalatként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, ezért elkötelezettek vagyunk, hogy a hagyományainkra alapozva egy jobb holnapot építsünk.

A BAT a világ egyik vezető dohányipari vállalatcsoportja. A történetünk 1902-ben kezdődött, a több mint 110 év során pedig sikeresen helytálltunk a változások közepette. Ma már több mint 53 ezer BAT munkavállaló dolgozik azon, hogy több mint 180 piacon szolgáljuk ki a fogyasztókat, és több mint 40 országban üzemelnek gyáraink. 

Az elmúlt évszázad sikereinek alapja a dohány volt. Számos világhírű márkánkkal találkozhatott már, mint például a Dunhill, a Pall Mall, a Lucky Strike vagy a Rothmans. Egészségre bizonyítottan káros hatásai ellenére emberek milliói döntenek úgy, hogy mégis dohányoznak. A felnőtt fogyasztók számára kiváló minőségű termékeket szeretnénk kínálni, de mindezt felelősségteljes keretek között.

A dohánytermékek az örökségünk, de ez nem jelenti azt, hogy ennek kell a jövőnket is meghatároznia. Mi a BAT-nál mindennap azon dolgozunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek a dohányzás megfelelő alternatíváiként szolgálnak. Alternatívául szolgálhatnak az új kategóriák, mint az e-cigaretta, a dohányhevítéses termékek és a nikotinpárna, amelyek potenciálisan kevésbé károsak a hagyományos cigarettához képest.

Nagy változások zajlanak éppen a világban, és ez fokozottan érvényes az iparágunkra. Határozott célunk, hogy egy jobb holnapot teremtsünk úgy, hogy üzleti tevékenységünk egészségre gyakorolt hatását csökkentjük azáltal, hogy kevésbé káros termékek szélesebb választékát kínáljuk a fogyasztóinknak.

A technológiai és a társadalmi változások lehetőséget adnak, hogy közelebb kerüljünk e célunkhoz. Az Iparágunk menüpont alatt többet is megtudhat a stratégiánkról.

max
large
medium
small
mobile