Transforming Tobacco

A dohányipar soha nem tapasztalt átalakuláson megy keresztül: a cél a dohányzással összefüggő ártalmak csökkentése. Erre többfajta megoldás született és születik folyamatosan, új termékek jelennek meg a piacon a hagyományos cigaretta mellett.

 

Az új megoldások, az új termékek, új információk, új kérdések, új kutatások, új szabadalmak mind-mind a British American Tobacco vállalatcsoport részei, amely világszerte vezető szerepet vállal a dohányipar átalakításában.

2012-ben kezdtünk bele a Transforming Tobacco névre keresztelt stratégiánk megvalósításába. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy világszerte már több mint 4 milliárd dollárt fektettünk be a potenciálisan kevésbé káros termékek kategóriájába. 1500 kutatónk dolgozik azon mindennap, hogy a felhasználók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva olyan termékek készüljenek, amelyekkel vezetni tudjuk a dohányipar átalakítását. Ennek eredményeképpen 2015 óta több mint 100 tudományos munkát publikáltunk és több mint 1600 bejegyzett szabadalmunk van.

Most és a jövőre nézve is tisztázni szeretnénk, hogy elindultunk az úton, hogy átalakítsuk a dohányipart, de ezt nem tudjuk egyedül véghezvinni. A törvényhozóknak, iparági szereplőknek, a médiának, egészségügyi hivataloknak és akadémikusoknak egyaránt szerepe van. Elkötelezettek vagyunk, hogy ezt az átalakítást mi vezessük. Ha sikerrel járunk, márpedig ez a célunk, akkor hármas győzelmet arathatunk: a fogyasztók, a társadalom és a részvényesek is nyernek.

 
Füstmentesség

Új fejezet nyílt a dohányiparban: cél az ártalomcsökkentés.

max
large
medium
small
mobile