Légy a beszállítónk!

 

A PROGRAM

A fenntartható üzleti működés iránti elkötelezettségével összhangban, a BAT elindította a Légy a beszállítónk! (Be Supplier) elnevezésű programját, amellyel olyan innovatív megoldásokat, illetve új partneri kapcsolatokat kíván megteremteni, amelyek támogatják a vállalat törekvéseit, hogy egy jobb holnapot építsen valamennyi érintettje számára.

KIKET VÁRUNK?

Olyan cégeket és startupokat, amelyek innovatív, fenntartható és formabontó megoldásokkal rukkolnak elő, valamint jellemző rájuk az erős vállalkozói szellem, nyitottság, sokszínűség és a felelősségteljes működés. A jelentkezőkkel valódi együttműködésre számítunk, hasonló értékek mentén. A vállalatunk által képviselt értékeket leendő partnereink itt  olvashatják.

MI A MENETE?

A folyamat nagyon egyszerű: az első lépés a regisztráció, amelyet a pályázó cégek ezen a linken   keresztül érhetnek el. Ezt követően a BAT szakértői az üzleti igények és fenntarthatósági kritériumok alapján értékelik a benyújtott jelentkezéseket. A kiválasztott vállalatok lehetőséget kapnak az online bemutatkozásra, ezt követően pedig partneri együttműködési felkérést kaphatnak, hogy munkájukkal segítsék az A Better TomorrowTM („Egy jobb holnap”) elnevezésű vállalati stratégia megvalósítását. Az összes regisztrált jelentkező bekerül a BAT belső használatú adatbázisába és potenciális partner lehet a később esedékes projektekben is.

Mire vársz? Mutasd meg az egyediséged!

max
large
medium
small
mobile