Budapesti iroda

Budapest irodánk amellett, hogy a központi kereskedelmi egységünk és vállalatunk székhelye, 2016 óta a Zöld Iroda tanúsítvány boldog tulajdonosa is.

Míg pécsi egységünk alapvetően a gyártásért és az azzal kapcsolatos teendőkért felelős, addig a budapesti irodánkban szervezik a vállalat kereskedelmi, marketing és jogi tevékenységét, valamint innen nyújtanak pénzügyi támogatását az egész Közép-európai Klaszter számára.

A BAT Pécsi Dohánygyár Kft. 2013-ban novemberében költözött be az új székhelyére a Csörsz utca 49-51. szám alá. Összhangban cégünk alapelveivel az új székhelyünk kiválasztásánál kiemelkedően fontos szempont volt, hogy az megfeleljen a fenntarthatóság követelményének. Az új székhely kiválasztásánál alapvető szempont volt, hogy az irodaépület A+-os engergetikai besorolású legyen, sőt a bútorok beszerzésétől kezdve, a szobanövények elhelyezéséig végig tudatosan odafigyeltünk arra, hogy a lehető legzöldebben alakítsuk ki munkakörnyezetünket. Ennek a gondosságnak meg is lett az eredménye, hiszen 2016. januárjában budapesti irodánk elnyerte a Zöld Iroda minősítést ezzel egy rendkívül szűk körű klubba került, hiszen jelenleg csupán 5 iroda büszkélkedhet ezzel a kitüntető címmel.

max
large
medium
small
mobile