Sajtóközlemények

A Tabán Trafik Zrt. és a BAT Pécsi Dohánygyár Kft.

2015. június 11 Budapest

 

a dohánykiskereskedelem-ellátási feladatokkal kapcsolatos döntésről

A Tabán Trafik Zrt. és a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. üdvözli, hogy a Kormány támogatta a két vállalat dohánykiskereskedelem-ellátási tevékenység végzésére benyújtott ajánlatát.

„Az elfogadott ajánlatunk jól példázza, hogy létezik hatékony és jó együttműködés egy hazai családi vállalkozás és egy olyan nagy nemzetközi cég leányvállalata között, mint a British American Tobacco – jelentette ki Sánta János István a Tabán Trafik Zrt. igazgatóságának elnöke. – Ajánlatunk kidolgozásának vezérlőelvei a magas szolgáltatási színvonal és a versenysemlegesség voltak, melyeket mind a dohánytermék-kiskereskedők, mind a –nagykereskedők vonatkozásában messzemenőkig érvényesíteni szeretnénk.”

A Continental Dohányipari Csoport – melynek részét képezi a Tabán Trafik Zrt. – és a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. összesen 1 dohányfermentálót és 3 dohánygyárat üzemeltet, valamint közel 900 főt foglalkoztat Magyarországon. A Tabán 1996 óta, a BAT pedig 2001 óta értékesít közvetlenül dohánytermékeket kiskereskedők számára, mely széleskörű tapasztalatot és biztos alapot nyújt a dohány-kiskereskedelmi ellátói feladatok végzéséhez. 

A két cég a dohánykiskereskedelem-ellátási feladatok teljesítésére közös vállalatot hoz létre, mely a tervek szerint mintegy 400-450 fő számára teremt munkalehetőséget, többségében vidéken. A koncessziós társaság megalapítását követően felveszi a kapcsolatot a dohánytermék-kiskereskedőkkel és –gyártókkal annak érdekében, hogy az átállás minden fél számára zökkenőmentesen megtörténjen.

2017. november 16-án került megrendezésre a Zynternship Awards, mely a a legjobb gyakornoki programokat díjazta a kiválasztási folyamat, a gyakornokok elégedettsége és a hosszútávú fejlődési potenciál mentén.

A Zyntern employer branding szakértői csapata több mint 6000 szavazat alapján, a Z és az Y generáció véleményét is mérlegelve választotta meg a legjobb gyakornoki programokat kínáló, a pályakezdők számára legjobb választást jelentő cégeket.

A szakmai zsűri értékelése alapján idén a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. Ezüst-fokozatú minősítést kapott!

max
large
medium
small
mobile