Beszállítói Magatartási Kódex

A BAT Csoport Beszállítói Magatartási Kódexe azért jött létre, hogy a legmagasabb szintű vállalati normáknak beszállítóinkkal együtt tudjunk megfelelni.

Ez a Magatartási Kódex a Társaságunk által minimálisan elvárt normákat tartalmazza, beszállítóinkat ugyanakkor arra biztatjuk, hogy saját működésüket és beszállítói láncukat tekintve a folyamatos fejlődést tűzzék ki célul maguk elé.“ (Alan Davy, a BAT Csoport operációs igazgatója)

A BAT Csoport kiemelt figyelmet fordít a legmagasabb szintű vállalati magatartási normák betartására. A Beszállítói Magatartási Kódex e normák megismerésére és követésére kéri a beszállítókat is, hogy megkönnyítse az együttműködést.

A Kódex támogatja elkötelezettségünket az emberi jogok tiszteletben tartása, valamint a nemzetközi normáknak – így az üzleti és emberi jogokra vonatkozó irányadó ENSZ-alapelveknek és a multinacionális vállalatokra vonatkozó OECD-iránymutatásoknak – való megfelelés iránt. Vállalatunk emellett nagy gondot fordít termékeink tiltott kereskedelmének visszaszorítására, és ebben kéri a beszállítók segítségét is.

A Kódex a következő témakörökben fejti ki a beszállítóinktól elvárt magatartást:

  • Jogszabályi megfelelés
  • Emberi Jogok tiszteletben tartása
  • Környezetvédelmi fenntarthatóság
  • Felelős marketing
  • Üzleti feddhetetlenség
  • Szabálykövetés ellenőrzése

A teljes szöveg erre a linkre kattintva elérhető:
2018 BAT Group Supplier Code of Conduct (837 kb) 

max
large
medium
small
mobile