Potenciálisan kevésbé káros termékek

Nekünk a British American Tobacco Vállalatcsoportnál egyértelmű, hogy az üzletünk alapja a kiváló termék, a tudatos vásárlói döntés és egy potenciálisan kevésbé káros portfólió.

A sokféle fogyasztónak eltérő elvárásai vannak a potenciálisan kevésbé káros termékekkel kapcsolatban. Szeretnénk, ha igényeiknek megfelelően találhatnák meg a hagyományos dohánytermékek alternatíváját, ezért széles termékportfóliót kínálunk világszerte. Ez három fő kategóriát jelent: e-cigaretta, nikotinpárna és dohányhevítéses termékek.

Ezek közül az e-cigaretta kategóriával vagyunk jelen Magyarországon: Vype márkánkkal 2018-ban léptünk a magyar piacra, és jelenleg két nyílt rendszerű e-cigaretta készüléket, valamint nikotinmentes utántöltő folyadékokat kínálunk a magyar fogyasztóknak.

A nyílt rendszerű eszközökön kívül zárt rendszerű e-cigarettákat is kínálunk más országokban. Mindkét típusú termék utántöltő folyadékkal, úgynevezett e-likviddel használható. Nyílt rendszer esetén a felhasználó maga tölti a készülékbe, zárt rendszer esetén pedig előre feltöltött patront kell az eszközbe pattintani.


Új termékeink fejlesztésével és forgalmazásával célunk az, hogy a hagyományos dohányzással összefüggő ártalmakat csökkentsük.  Több mint 1500 kutató dolgozik a BAT laboratóriumaiban elsősorban azon, hogy az új termékeket vizsgálja, és az eredményekre alapozva fejlessze azokat. Ezeket a tanulmányokat mindenki számára elérhetővé tesszük a bat-science.com oldalon.


A Vype termékcsaládról több információt a mindenamivype.hu oldalon tudhat meg, ha pedig a potenciálisan kevésbé káros termékkategóriáról szeretne még olvasni, akkor ezen az oldalon, a Füstmentesség menüpont alatt teheti meg.

A nikotinpárnák fehér dohányt tartalmazó, valamint dohányt egyáltalán nem tartalmazó fajtája is megtalálható a portfóliónkban más országokban. Ebben a kategóriában Magyarország különleges szerepet tölt be a vállalatcsoport életében. A pécsi gyár múltjára és szakértelmére alapozva a BAT vállalatcsoport itt nyitotta meg új nikotinpárna-gyártósorát 2019-ben, ahol a gyártás jelenleg kizárólag exportra történik. Ezzel új fejezetet nyitottunk a hazai dohánygyártásban, és terveink között szerepel további gyártósorok elindítása is. Így a pécsi a BAT vállalatcsoport egyik legnagyobb nikotinpárnagyára lehet a jövőben.


A nikotinpárnákról a Füstmentesség menüpont alatt több információt tudhat meg, a pécsi gyárról pedig a Vállalatunk fülre kattintva olvashat még.


Egyes országokban a dohányhevítéses termékek kategóriájában is képviseltetjük magunkat, Magyarországon azonban nem forgalmazunk ilyen eszközöket. Dohányhevítéses márkánk fejlesztésében különböző tudósok, mérnökök, termékfejlesztők, dohányszakértők és toxikológusok vettek részt. Ha többet szeretne a kategóriáról megtudni, akkor a Füstmentesség menüpont alatt olvashat róla.

Kapcsolódó tartalom

Külső oldalak

max
large
medium
small
mobile