Miért jó nálunk dolgozni?

Egy több mint 100 éves múltra visszatekintő globális vállalat vagyunk. Éppen rendkívül izgalmas időket élünk az iparágunkban. Munkatársainknak minden lehetőségük megvan arra, hogy érezzék munkájuk nemzetközi hatását és részt vegyenek a jövő kialakításában.

Cégünk az iparág sok területén fejlődik, a hagyományos dohánytermékektől kezdve egészen a potenciálisan kevésbé káros termékskálánk fejlesztésével foglalkozó szegmensünkig, amelyben valósággal szárnyal az innováció.


És ami a legjobb: mindezen sikerek középpontjában munkavállalóink állnak. Ők tesznek bennünket azzá, akik vagyunk.


Szóval miért jó nálunk dolgozni? Mert mi nem pusztán egy hagyományos cigarettagyártó cég vagyunk a sok közül: az iparág egyik vezető vállalataként arra vállalkoztunk, hogy a jövő meghatározó szereplői legyünk.

Emberek, kultúra

Az iparágunk és a szervezet szintjén zajló gyors átalakulás megköveteli, hogy bátor gondolkodású, ambiciózus és rugalmas emberekre támaszkodjunk. Olyan tehetségekre, akik gyorsan tanulnak, fogékonyak az újra, és felelősséget vállalnak a munkájukért.

Szervezetünk fejlődése során változatlanul ezekre a tulajdonságokra, illetve a cégcsoport történetében már jól bevált gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt: az elkötelezett felelősségvállalás vállalati kultúrájára és az egymást jövőbe mutató módon vezető és inspiráló munkavállalókra igyekszünk építeni.


Szemléletmódunk

Kultúránkban fontos szerephez jut a vállalaton belüli tehetséggondozás; a stratégia megvalósítását irányító, magas szinten teljesítő vezetőink teljesítményre sarkallása és támogatása.

Amikor szervezeten kívülről toborzunk, kimondottan olyan munkatársakat keresünk, akiknek az ismeretei, készségei jól kiegészítik a már meglévő szaktudást, tovább erősítve tudásbázisunkat. A szervezeten belül rendelkezésre álló lehetőségek körét folyamatosan bővítjük, hogy olyan embereket tudjunk megnyerni magunknak, akiknek a segítségével győzni tudunk a bővülő piacokon és a bővülő kategóriákban, ideértve a potenciálisan kevésbé káros termékek szegmensét is.

A fentieken túl a biztonságos munkahely garantálása, kollégáink jóllétének védelme és véleményük megismerése szintén nagyon fontos a számunkra.

Összefoglalva: egy jobb teljesítményre sarkalló és támogató, a személyes elkötelezettségen és felelősségvállaláson alapuló kultúra kialakításán dolgozunk, amely vonzó, befogadó és képes megtartani a legtehetségesebb és legkülönfélébb munkaerőt.

Külső oldalak

max
large
medium
small
mobile