Karrierépítés

Vezető globális nagyvállalattól elvárható módon nagyon komolyan jutalmazzuk a sikert, jelentős összeget fordítunk képzésre és fejlesztésre, és a szó szoros értelmében nemzetközi karrierlehetőséget kínálunk.

Globális tehetséggondozási stratégiánkkal egy vezetői hagyományt kívánunk teremteni. Kollégáink teljes kibontakozása érdekében a színvonalas teljesítmény előmozdítását és a vezetői képességek fejlesztését tűztük zászlónkra. Mindezt a megfelelő munkatapasztalat, a másoktól való tanulás lehetősége, valamint globális képzés-fejlesztési portfóliónk segítségével törekszünk érvényre juttatni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a coaching kultúra meghonosítására, mert hisszük, hogy a képzésnek és fejlesztésnek a lehető legközelebb kell állnia a konkrét munkavégzéshez. Úgy gondoljuk, hogy a vezetők fejlesztésének minden szinten a coaching a megfelelő eszköze, és ez a legalkalmasabb eszköz a tudás megosztására és a jobb üzleti megoldások kifejlesztésére is.

Globális ajánlatunk pályakezdő diplomásoknak

Egyéves Global Graduate Programme elnevezésű programunk már az első naptól kezdve teljes munkaidős elfoglaltságot és lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy azonnal megmutassák, mire képesek, és hatást gyakoroljanak a nálunk folyó munkára. A program a résztvevőit egy év alatt vezetői pozícióra készíti fel, világszínvonalú képzést és fejlesztést biztosít az üzleti tudatosság és a szakterületi fejlődés előmozdítása érdekében. 

Képzési kínálatunkban szerepel még a BAT Global Graduate Academy: egy intenzív, kéthetes londoni kurzus, amelynek célja, hogy a következő vezetői generáció kereskedelmi vezetői képességei gyors ütemben fejlődhessenek. Ez a program nemzetközi tapasztalatszerzésre is lehetőséget ad, hiszen a részt vevő kollégák a világ minden részéről érkeznek.

Külső oldalak

max
large
medium
small
mobile