FIREWORK Gyakornoki Program

A FIREWORK program 9 hónapja során a mentoroddal azon fogtok dolgozni, hogy kihozzátok a legtöbbet a benned rejlő potenciálból.

Firework

Anna és Gergő az egyetemi büfében már hosszú percek óta görgették az álláshirdetéseket, mert szerették volna tanulmányaikat szakmai tapasztalattal is kiegészíteni, de még nem találták meg a megfelelőt. Izgalmas és változatos feladatokat kerestek, amelyek igazi kihívások elé állítják őket.
- Szeretnék olyan helyet, ami más, mint a többi, ami igazán rólam szól és fejlődhetek – morfondírozott két korty kávé között Anna.
- Nézd csak – szólt Gergő lelkesen – azt hiszem, találtam valamit.

A FIREWORK program 9 hónapja során a mentoroddal azon fogtok dolgozni, hogy kihozzátok a legtöbbet a benned rejlő potenciálból. Ehhez fejlődési tervet fogsz készíteni, amelyben a dedikált mentorod lesz a segítségedre. Így mérföldkőről mérföldkőre fejlődhetsz, és mire a program végére érsz, egy sokkal tapasztaltabb, tudatosabb és szakmailag is jártasabb önmagad lehetsz.
A gyakornokok igazi közösséget alkotnak nálunk, funkciókon átívelő projekteken dolgozhatnak együtt. De ez még nem minden! A legtehetségesebb FIREWORK-gyakornokoknak ez lehet a belépőjük a Global Graduate Programunkba , amely során 18 hónap alatt junior menedzser válhat a résztvevőkből!

Jelentkezz, és induljon akkora lökettel a karriered, akár egy tűzijáték!
max
large
medium
small
mobile