Pécsi álláslehetőségek

A BAT Pécsi Dohánygyár Kft. több mint 30 éve Pécs egyik meghatározó munkáltatója, a helyi dohánygyártás azonban ennél is nagyobb múltra tekint vissza, hiszen több mint 110 éves tradícióval rendelkezik a városban.

Cégünk jelenleg is több mint 800 munkavállalót foglalkoztat három telephelyén, a Dohány, a Finn, illetve a Francia utcában. Vállalatunk a folyamatos fejlődésnek, beruházásoknak köszönhetően nemcsak szép tradíciókkal, hanem stabil jövőbeli kilátásokkal rendelkező szerepet tölt be a helyi munkaerőpiacon, illetve a BAT globális térképén egyaránt.

A BAT-nál emellett kiemelt hangsúlyt fektetünk munkavállalóink kikapcsolódására is, számos programot kínálunk minden évben legyen szó karácsonyi ünnepségről, családi napról, munkavállalói elismerés napjáról, focikupa, horgászverseny szervezéséről, vagy éppen ingyenes mozijegy, kedvezményes uszoda, korcsolyapálya belépő biztosításáról.

Várjuk érdeklődő leendő munkavállaló jelöltjeink jelentkezését a pecs_karrier@bat.com  email címen, a +3670/464-0191 telefonszámon, illetve gyári nyílt napjainkon!

Betöltésre váró pozíciónk:

  • Gépellátó
  • Anyagmozgató
  • Gépmester
max
large
medium
small
mobile